Pravila

1.) Na web stranici Stihovi.hr mogu sudjelovati i objavljivati tekstove svi registrirani korisnici koji se slažu sa pravilima.


2.) Označavanjem polja "Svaki tjedan šaljite mi najljepše stihove na e-mail" korisnik potvrđuje da odobrava zahtjev za postavljanje na mailing listu web stranica Stihovi.hr i prihvaća da svaki tjedan primi e-mail sa stihovima i povremeno neki oglas. Korisnik se može odjaviti bilo kada sa mailing liste.


3.) Najave objavljene u chatu su automatske, bez intervencije od strane urednika. Usprkos tome, urednik web stranice Stihovi.hr zadržava pravo da po svojoj procjeni povuče stihove iz objave bez navođenja razloga.


4.) Stihovi, ispovjedi i svi ostali unosi registriranih korisnika (osim za radna mjesta na chatu) pregledavaju se prije objavljivanja od strane urednika. Urednik zadržava pravo da po svojoj procjeni povuče tekstove iz objave, bez potrebe navođenja razloga.


5.) Svaki registrirani korisnik može dnevno objaviti neograničen broj stihova.


6.) Dopušteno objaviti samo svoja autorska djela osim ako registrirani korisnik ima dozvolu autora za korištenje i širenje djela. Svaki autor je osobno odgovoran za slučaj kršenja autorskih prava trećih osoba.


7.) Urednik će postupati podacima registriranih korisnika u skladu s Izjavom o korištenju osobnih podataka.


8.) Korisnik daje suglasnost za objavljivanje svojih radova online, u tisku i za promociju web stranice.


9.) Posjetitelji i ostali korisnici web stranice mogu glasovati za stihove. Korisnik nema primjedbi na ovu vrstu procjene i svjestan je da njegov objavljen rad može biti različito ocijenjen (od vrlo niske pa do vrlo visoke ocjene).


10.) Sve usluge koje stranica Stihovi.hr nudi korisnicima su besplatne i ponuđene korisniku na korištenje takve kao što jesu bez ikakvog jamstva. Urednik odbacuje bilo kakvu odgovornost za štete nastale iz uporabe istih.


11.) Glavni urednik može, kada je to potrebno, izmijeniti pravila bez prethodne najave.


Za daljnje informacije, molimo da nas kontaktirate putem e-maila <img src="/assets/images/mail-hr.png?v2" title="" alt="" class="contact" /> ili putem <a href="/kontakt">kontakt obrasca</a>.


Statistika
Reg. korisnici: 220
Broj doprinosa: 1.789