Poruke za Dan žena

Međunarodni dan žena, u početku pod nazivom Dan međunarodnih radnih žena, obilježava se svake godine 8. ožujka. Proslavite Dan žena učinivši da ona osjeti koliko je važna i posebna. Pošaljite joj svoju najtopliju poruku i učinite da joj Dan žena bude svijetao i vedar.

Majke su najslađi dar od bogova za nas. Ne postoji način da se ikada stvarno može zahvaliti majci za sve što čini za nas, ipak moramo steći naviku da se podsjećamo na razne žrtve koje je napravila dok nas podizala. Majčin dan je najbolje vrijeme za sročiti riječima koliko volite i brinete za svoje mame.
Mama zaslužuje da bude tretirana kao kraljica na svoj poseban dan. Kada naručujete cvijeće za Majčin dan, posaljite poruku na kartici koje je više osobna nego samo "Sretan majčin dan!" Mama će biti tako ponosna na svoj lijep dar.

Ako poželite svojoj supruzi sretan Majčin to će njoj sigurno posebno značiti i pokazati joj da je cijenite i vidite sve što ona čini za vašu djecu. Izrada kartice za Majčin dan s ljubavlju i porukom za ženu, učinit će da se osjeća još više voljeno i dati joj do znanja da mislite o njoj kao o prekrasnoj majci i podobnoj ženi koja Vas čini sretnim.

RSS

Sortiraj po: glasovima · datumu · abecediStatistika
Reg. korisnici: 220
Broj doprinosa: 1.789