Poruke za prijatelje

Zar ne volite taj osjećaj gdje ste vi i vaš najbolji prijatelj skupa , smijući se tako teško na nešto tako jednostavno i ne možete disati i to je samo osjećaj kao cijeli svijet ide usporeno, a vi samo osjećate čistu sreću, tada osjećate kao sve će biti u redu i sve je moguće.
Prijateljstvo je posebna veza koju dvije osobe dijele. To je druženje za čitav vijek i najveći Božji dar svakoj osobi. Poruka vrednovanja prijateljstva može biti poslana kroz prekrasnu karticu s lijepim riječima i željama za prijatelja da bi njegov dan postao mnogo svjetliji i vedriji.
Vaši prijatelji su tu za Vas bez obzira na sve. Mnogi od njih će vam dati majicu s leđa ili zadnji novac u džepu. I Vi biste učinili isto za njih. Ponekad slanje prijateljske poruke bez određenih razloga osim želeći im reći koliko oni Vama znače, pomoći će učiniti vaše prijateljstvo dodatno posebnim.
Svatko ima njegov / njezin vlastiti krug prijatelja, neki od njih su pravi prijatelji, a neki od njih postali su najbolji prijatelji za cijeli život. Najbolji prijatelji su kao srodne duše koje dijele svaku tajnu među sobom. Najbolji prijatelji znaju svako raspoloženje, sreću i tugu jedni drugima i tu su jedno za drugo cijelo vrijeme.
Dobri prijatelji zauvijek će ostati. Ako imate jednog ili nekoliko prijatelja koji su daleko od vas, možete im poslati bilo koju od poruka prijateljstva u nastavku.

RSS

Sortiraj po: glasovima · datumu · abecediStatistika
Reg. korisnici: 220
Broj doprinosa: 1.789