Poruke za Uskrs

Uskrs slave milijuni ljudi diljem svijeta, u raznim tradicionalnim načinima. To uključuje i susrete obitelji i prijatelja i razmjenu uskršnjih jaja, održavanje lova na jaja i pohađanje noćne mise. Ovog Uskrsa neka smo blagoslovljeni ljubavlju i srećom. Neka naši životi budu dotaknuti pravim smislom Uskrsa. Razmjena pozdrava i Uskršnjih želja jedna je od najčešćih tradicija. Uskrs je tako veliki kršćanski blagdan, te su mnoge od uskršnjih želja pune vjerskog nadahnuća. Fokus uskršnje poruke ne mora biti religiozan. Mogla bi biti iskren, ili čak razonodne.
Moderni simboli vedro obojenih uskršnjih jaja, čokoladni kunići, i višebojni grah udahnuli su novi život u ovaj vjerski praznik. Slanje Uskršnjih želja svojim prijateljima i voljenima iskazuje brigu za njih. Bilo da ste na gubitku sa riječima ili Vam je potrebno malo inspiracije, ove web stranice mogu vam pomoći pronaći pravu uskršnju čestitku koju možete uključiti u svoju prazničnu karticu, e-mail, ili sms.
Bez obzira na vaše uspomene iz djetinjstva, Uskrs je vrijeme obnove i buđenja. Ovdje su neki primjeri misli punih nade koje možete podijeliti s onima koji su vam se pridružili u obilježavanju Uskrsa i dolasku proljeća.

RSS

Sortiraj po: glasovima · datumu · abecediForum
Statistika
Reg. korisnici: 218
Broj doprinosa: 1.794